Castellano - Valenciano        

C.E.I.P. La Almazara
COL·LEGI EDUCACIO INFANTIL I PRIMARIA


   Inici > Centre > ACTIVITATS > Educació Primària
Educació Primària

HORT ESCOLAR

 

Com bé es sabut, els horts escolars són beneficiosos per a la salut i l´educació dels xiquets ja que representen una gran font d´aprenentatges. Per això, durant el mes de març vam posar en marxa el nostre hort escolar.

Des de llavors s´està convertint en una ferramenta imprescindible amb la que estem aprenent valors molt importants com l´esforç i la recompensa obtinguda a través d´ell; així com disfrutar de la il.lusió que genera en nosaltres. Estem aprenent sobre les plantes, animals, matemàtiques, consum, ... S´ha convertit en un dels nostres grans centres d´interés i a través del qual estan sorgint inquietuds de manera constant, de tal manera que no queda només a aprendre a cuidar unes plantes.

 

Tot ho hem plantejat des de zero. Els alumnes han participat activament en tot el procés, des del plantejament i planificació fins a la realització de bancals, treballar la terra, sembrar i recol.lectar fruits.

 

També hem registrat dades i investigat i com no, hem portat els nostres rics i ecològics fruits a les taules de les nostres cases. De fet, el nostre pròxim treball consistirà en realitzar receptes amb els nostres productes.

 

El millor de tot no és la quantitat de conceptes i aplicacions de matemàtiques, llengua, ciències... que estem aprenent sinó que treballant en equip de manera organitzada i amb esforç es poden aconseguir grans metes. I per descomptat, el grup es veu reforçat en la seua unió.

 

En estes imatges podem veure els alumnes preparant la terra, sembrant i recol.lectant.

 

Pròximament realitzarem un espantall, receptes i continuarem amb l´atenció i cultiu del nostre volgut hort.

 

Salutacions "saludables".

 
© Copyright 2009. Tots els drets Reservats - Col·legi Públic La Almazara - Realizat per Octans Project - Aviso Legal