Castellano - Valenciano        

C.E.I.P. La Almazara
COL·LEGI EDUCACIO INFANTIL I PRIMARIA


   Inici > Centre > ACTIVITATS
ACTIVITATS

 

"DIA DEL STACKING"


El passat dia 17 de novembre, es va celebrar en el nostre centre el dia del "STACKING" o "STACK UP" ; és a dir, centenars de milers de persones practicant este esport en diferents llocs del món. L'objectiu, aconseguir el rècord Guinness de jugadors practicant este esport en distints llocs del món en un mateix dia.

El nostre centre va contribuir amb la participació de 631 alumnes, que sumats amb els diferents participants d'altres 32 països, la xifra de participants es va situar en, superant la de 618.394 de 2015.

El C.E.I.P. La Almazara ha sigut un dels set centres participants a Espanya, un dels que  més participants ha aportat.

No és la primera vegada que el nostre centre alberga un esdeveniment semblant, perquè ja els quatre darrers anys  va participar en la consecució del rècord Guinness de participants d´aquest esport i va acollir els primers campionats d'Espanya de "stacking", comptant el centre amb alumnes campions nacionals de distintes categories.

Al igual que l´any passat, es va organitzar un concurs de dibuix amb la participació de l´alumnat del centre que servirà per a confeccionar el cartell anunciador del VI Campionat de Stacking de la localitat.

L'activitat va finalitzar alçant una torre composta per 1368 gots apilats amb aportacions dels alumnes, alcançant l´altura de 5,41 m. superant  l´altura de la construïda el  passat any.

El nostre agraïment a tota la comunitat educativa (famílies, alumnat i professorat) per la seua col.laboració en la celebració d´aquesta activitat, servint-nos d´estimul per a l´organització de futurs esdeveniments.


FELICITATS A TOTS!

 

 

VIDEO ESCOLAR

 

Durant este 2n Trimestre, s´ha rodat en el centre un curtmetratge contra la violència escolar i l´assetjament.En este treball han participat diversos alumnes i professorat del centre. Hem comptat amb la col.laboració del director santvicenter David Valero. Este curtmetratge ha sigut presentat al VI Festival de Curtmetratges Juvenils "Educacció" , sent premiat amb el premi al millor actor secundari. Posteriorment, ha estat presentat a Aula Film Festival Cine Escolar, obtenint el Premi a la millor pel.lícula de temàtica educativa

 

Enhorabona a tots!!!

  

 
© Copyright 2009. Tots els drets Reservats - Col·legi Públic La Almazara - Realizat per Octans Project - Aviso Legal